Compania PowerbyProxi a fost achiziționată de către gigantul Apple

Știm cu toții că gigantul Apple caută să dezvolte cât mai multe tehnologii, și nici de această dată Apple nu de dezminte, achiziționând marți compania PowerbyProxi, un designer de sisteme de încărcare wireless.

Compania PowerbyProxi a fost fondată în anul 2007, în Noua Zeelandă, pentru a dezvolta o tehnologie care să le permită oamenilor încărcarea dispozitivelor mobile sau a altor dispozitive fără a fi necesară conectarea la o sursă de alimentare.

Dacă ați auzit de Proxi-Module, trebuie să știți că acesta este unul dintre produsele PowerbyProxi. Acesta este un sistem modular de alimentare wireless care poate fi adaptat și integrat în alte produse.

Vicepreședintele senior Apple pentru ingineria hardware a numit această achiziție “un plus extraordinar, având în vedere eforturile Apple de a crea un viitor wireless“. Acesta a continuat declarând “vrem să aducem o încărcare cu adevărat fără efort în mai multe locuri și la mai mulți clienți din întreaga lume“.

Achiziția vine după ce luna trecută Apple a lansat noua generație de iPhone dispozitive mobile cunoscute ca și iPhone X, iPhone 8 și iPhone 8+. Aceeași standard de putere wireless Qi putem regăsi și la dispozitivele Samsung Galaxy.

În urma acestei achiziții, compania nu-și va schimba sediul, ci va rămâne în continuare in Auckland, Noua Zeelandă.

Pentru mai multe informații cu privire la produsele PowerbyProxi, puteți accesa website-ul acestora.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.