Chicken Scream – un joc în care trebuie să țipați pentru a face progres

Că tot sunt pe val și m-am trezit astăzi cu chef de joacă, m-am gândit să împărtășesc cu voi o aplicație gratuită pentru dispozitivele mobile. Este vorba despre Chicken Scream, un mic joculeț amuzant ce poate fi găsit pe Google Play și AppStore.

Mi-a luat ceva timp să mă lămuresc cum stă treaba cu aplicația, cert este că trebuie să-i permiteți să acceseze microfonul, deoarece se bazează pe sunete pentru a mișca o găină și a atinge obiectivele țintă. (Doamne ce mă bucur că nu m-a auzit Răzvan cum țip pentru a face progres până la următoarele nivele, însă îmi pare rău de vecini)

Am făcut două clipuri cu gameplay-ul din joc, dar am decis să nu-mi auziți vocea cristalină de fumător înrăit, clipuri pe care le puteți vedea mai jos.

Un mic preview al Clasic GamePlay mode-ului poate fi vizionat mai jos:

Un mic preview al Adventure GamePlay mode-ului poate fi vizionat mai jos:

În prezent jocul are 75 de nivele și după cum am scris mai sus, două moduri de joc – cel puțin atâtea am descoperit eu: Classic și Adventure mode. Conform producătorului, ar mai exista încă două moduri de joc: Bumper și Arrow (s-o referi la serialul Arrow sau la Săgeata Albastră?) – moduri pe care eu unul încă nu le-am descoperit.

Fiți sinceri cu noi, la ce nivel ați ajuns în aplicația Chicken Scream? Eu deja am răgușit, sper ca voi să vă menajați și să nu luați exemplul meu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.