Cele mai bune aplicații Android pentru tastatură

S-ar putea să fiți mulțumiți cu tastatura stock a dispozitivului Android fie el mobil sau tabletă, dar asta nu înseamnă că este neapărat și ceva amuzant sau ușor de folosit. Tocmai de aceea m-am gândit să fac un top sau mai bine spus o listă cu tastaturi alternative ce o pot înlocui pe cea stock, astfel ușurând poate viteza de scriere.

  1. SwiftKey

Acum câteva luni aplicația a fost reconstruită în așa fel încât să îmbunătățească predicțiile. Tastatura SwiftKey poate fi redimensionată în cazul în care vi se pare prea mare. Are și multe teme care se pot aplica tastaturii. Punctul forte al aplicației constă în partea de predicție a textului, care se va îmbunătăți cu cât folosiți tastatura mai mult, având un dicționar încorporat.

  1. Microsoft Hub

Știu că Microsoft Hub pare o alegere ciudată, dar este una care se axează pe productivitate. Spun asta, deoarece dacă vă înregistrați cu contul de Office 365 puteți să căutați documentele sau contactele direct de pe tastatură. Pentru a căuta pe web, se folosește Bing, iar cea mai utilă funcție a acesteia cred că este aceea de a traduce live dintr-o limbă în alta atunci când tastați.

  1. Swiftmoji

Swiftmoji este a doua tastatură de la SwiftKey, dar este una dintre cele mai bune tastaturi cu emoji. Poate d-asta se numără printre preferatele mele. Tastatura oferă si predicții de emoji după cuvinte în timp ce scrieți. Nu are același nivel de customizare ca și SwiftKey, dar are câteva teme prestabilite din care puteți alege sau puteți opta pentru modul întuneric (Dark Mode) noaptea.

  1. Minuum

Minuum este o tastatură puțin mai diferită deoarece folosește un motor de predicție a cuvintelor și glisare a cuvintelor. Este o tastatură cu doar două linii de caractere nu ca celelalte tastaturi multi-line ce pot ocupa foarte mult spațiu din display-ul dispozitivului. Există atât o variantă gratuită, cât și una plătită – care presupun că aduce ceva în plus față de versiunea free. Nu am testat aplicația plătită deoarece aproape $4 pentru o aplicație de tastatură mi se pare scump.

  1. Chrooma

Ca și Swiftmoji și Chrooma vine cu emoji-uri. Culorile tastaturii sunt plăcute. După cum probabil v-ați dat seama după nume, este nevoie și de un cont Google dacă doriți să sincronizați setările pe mai multe dispozitive.

  1. Tenor GIF

Am ales ca ultimă tastatură Tenor GIF, care se numără și ea printre preferințele mele. Ce este diferit la acest tip de tastatură? Poți transmite ceea ce vrei să scrii, printr-un GIF sau clip video.

Voi ce tip de tastatură folosiți pe dispozitivele voastre Android? Este vreuna din lista de mai sus? Dacă nu, lăsați un comentariu și o părere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.