Cele mai bune aplicații Android offline (2)

Voi continua articolul cu cele mai bune aplicații pentru Android offline.

  1. Cea mai bună aplicație pentru dicționare offline

Foarte util dacă plecați într-un oraș străin a cărei limbă de bază nu este limba engleză – pe care presupun că mulți dintre voi o știți. Aplicația se numește chiar Offline Dictionaries , iar la lansarea aplicației tot ce trebuie să faceți este să selectați ce limbă vreți să folosiți offline și cam asta este.

  1. Cea mai bună aplicație pentru traduceri offline

Punctul anterior pare foarte asemănător cu acesta, și nici nu am știut dacă să fac un alt punct pentru asta sau nu… dar fie. Pentru că poate traduce până la 90 de limbi străine, în mod evident mă refer la Google Translate.

  1. Cea mai bună aplicație pentru hărți offline

Și aici am avut anumite dubii, pentru că nu am găsit o aplicație care să-mi satisfacă această cerere. Însă de când Google Maps permite și descărcarea conținutului cu Zone Offline (din Setări), este evident de ce am ales această aplicație.

  1. Cea mai bună aplicație pentru muzică offline

Pe lângă faptul că aplicația Spotify îți oferă accesul la milioane de melodii, îți și sincronizează playlist-ul în fundal – ceea ce înseamnă că muzica ta este automat disponibilă în modul offline. Există totuși o schemă… subscripția lunară costă $10. Am plănuit ca în viitor să scriu un post și despre cele mai bune aplicații pentru ascultat muzica, podcasturi etc. Nu știu însă când va fi gata.

  1. Cea mai bună aplicație pentru podcast-uri offline

A fost iarăși dificil să știu dacă este un punct diferit sau nu decât cel precedent. Podcasturile pot fi asociate cu streaming-ul online, dar totodată puteți descărca podcasturile favorite. Pocket Casts este una dintre cele mai bune aplicații de acest gen, permițându-vă să căutați printre sutele de mii de podcasturi pe care apoi le puteți descărca. Totodată vă permite să descărcați podcasturi în funcție de subscrieri, episoadele putând fi descărcate în fundal dacă ai acces la internet (fie prin Wi-Fi, fie prin pachetele de date mobile – dacă-ți permiți). Schema este că și aplicația asta costă aproximativ $4 (11,99 RON la momentul scrierii acestui post).

  1. Cea mai bună aplicație pentru notițe offline

Deși mulți folosim alte funcții ale telefonului pentru a salva notițe, precum mesageria, e-mail-ul ca draft sau mai știu eu ce metodă… dar preferatul meu este Monospace . Aplicația e minimalistă și oferă funcționalități de bază la un nivel foarte înalt. Are și funcții de formatare text.

Acum că v-am împărtășit aplicațiile mele preferate, care-s aplicațiile voastre preferate pentru modul offline?

Citește și prima parte a acestui articol.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.