Call of Duty Infinite Warfare gratuit pe Xbox One și PlayStation 4 în Decembrie

Activision permite gamerilor să instaleze și să joace Call of Duty Infinite Warfare gratuit, întrepând cu 15 decembrie, de la 10 dimineața, până în 20 decembrie, până la 10 dimineață.

Dezvoltatorii au hotărât să facă această versiune de trial gratuită deoarece nu au lansat și o variantă demo a jocului. Jocul poate fi jucat atât în Multiplayer, cât și în Single Player, dar are suport doar pentru Xbox One și PlayStation.

Deși CoD este o franciză foarte apreciată, fanii nu au fost bucuroși de faptul că acțiunea se petrece în spația, astfel că au dat dislike-uri trailerului mai ceva decât dau maneliștii la clipurile Metallica.

Pentru mai multe informații, aruncați un ochi și pe site-ul Activision. Ca să instalați și jucați jocul, căutați Call of Duty: Infinite Warfare în magazinul de aplicații și instalați versiunea trial.

Nu m-am mai jucat un joc competitiv de prin liceu. Ultima dată am băgat Fifa 07 cu colegii salahori IT, pe un calculator ce fusese adus în service, dar mi-a dat Barcelona lui Messi scor… Dar gamerii înrăiți cred că apreciază…

Call of Duty Infinite Warfare gratuit pe Xbox One și PlayStation 4 în Decembrie

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.