Călătoreste mai ieftin cu Google Flights

Google Flights poate prezice schimbările de preț, motiv pentru care puteți călători mai ieftin.

Cum toată lumea vrea să călătorească mai ieftin, Google Flights adaugă noi instrumente pentru a te ajuta să cumperi mai inteligent bilete de avion. Aplicația vă va arăta câteva alerte noi, în funcție de situația în care vă aflați în procesul de rezervare, iar dacă abia ați început să căutați, vă va afișa câteva sfaturi (ca notificări pe mobil), care vă pot recomanda încercări de aeroporturi alternative sau date de călătorie diferite. Faceți click pe orice sfat pentru a obține mai multe detalii, cum ar fi atunci când prețul este probabil să crească.

Dacă deja ați selectat un anumit zbor, atunci Google Flights vă va putea afișa alerte despre acesta atunci când este probabil să crească tariful. Acest lucru, după cum v-am spus și mai devreme , vă poate ajuta să cumpărați mai inteligent.

În cele din urma, Google Flights oferă și notificări prin e-mail pentru urmărirea unui zbor. Pe partea de sus a notificărilor și predicțiilor de preț, Google Flights mai oferă și un filtru de oferte de căutare pentru hoteluri. De asemenea, o nouă filă de explorare vă va ajuta să plănuiți unde veți petrece următoarea vacanță.

google_flights

De ce contează atât de mult acest lucru?

Orice site de turism vă va ajuta să căutați tarife ieftine, dar instrumentul de predicție de preț este un pas înainte – oferind o perspectivă în arta misterioasă de stabilire a prețurilor biletului de avion. Acesta este un lucru bun pentru consumatori, dar implicit poate fi un lucru bun și pentru companiile aeriene.

Off-topic probabil: recomand să folosiți modul incognito sau private browsing atunci când căutați bilete de avion pe diverse site-uri, deoarece la fiecare accesare a site-urilor respective prețul pare să crească. Credeți-mă pe cuvânt, am testat acest lucru. Să vedem cum se va comporta și Google Flights în momentul în care voi pleca în vacanță în Bahamas.

Posted in

Daniel

Senior tester înrăit de aplicații (iOS, Android sau web based); scriitor, grafician și programator de ocazie; senior salahor IT - sper că ne vom împrietenii uşor și că-ți vor plăcea articolele TechZip.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.