Overwatch – Winter Wonderland

Cei de la Blizzard s-au gândit să ne mai facă o surpriză cu evenimentul Winter Wonderland ce va ține de pe 13 Decembrie până pe 2 Ianuarie.

Începând cu data de 13 Decembrie, toate cutiile de Loot au fost înlocuite cu cutii de Loot de iarnă. În aceste cutii puteți găsi peste 100 denoi skin-uri. Partea bună este că nu e neapărat necesar să achiziționați aceste cutii de Loot de iarnă, ci le și puteți câștiga. Fiecare cutie poate conține: iconițe de profil, spray-uri, posturi de câștigător, emoticoane, intrări spectaculoase, skin-uri și multe altele.

O dată deblocat un item, acesta rămâne al vostru pentru totdeauna ceea ce înseamnă că puteți folosi itemul câștigat oricând – chiar și la mijlocul anului, vara.

Totodată veți putea debloca și un caracter now: Mei Snowball Offensive. Blasterul Endothermic a lui Mei nu va mai arunca cu țurțuri de gheață sau un val de gheață, ci de această dată va trage cu un gigant bulgăre de zăpadă. Aveți grijă însă pentru că dacă ratați, orice ratare poate costa mult. O dată ce arma este goală, inamicii vor avea avantaj până când căutați voi cel mai aproape maldăr de zăpadă pentru a reîncărca arma. Deci nu uitață să vă acoperiți retragerea cu pereți de zăpadă pentru a bloca atacurile. Dacă totuși bătălia se încinge, puteți folosi ultimata lui Mei, care transformă blasterul într-un aruncător de bulgări de zăpadă semi-automat.

Overwatch - Winter Offensive - Mei's Snowball Offensive

Cum vi se pare Overwatch-ul? Mie unul mi-a plăcut și-mi place, dar fiți atenți pentru că este un joc destul de pretențios din punct de vedere grafic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.