Betternet – serviciu VPN gratuit

Cum la noi în țară se dau numai legi dubioase, așa se face că în tinerețea mea zbuciumată îmi făcusem un cont pe un site de pariuri online din afară ce oferea suport și în limba română. Problema nu a fost asta, ci a apărut în momentul în care România a interzis site-urile de acest gen care nu plătesc statului român o licență nu știu de care. Website-ul respectiv nu a plătit licența ce-i drept și la vreun an după ce nu mai accesasem website-ul respectiv primesc un e-mail cum ca nu m-am mai logat de un an și că dacă nu ma loghez, îmi vor opri un comision de 10$ (aproximativ 40 RON pe atunci) de gestionare a contului.

website pariuri online

Panică, panică! Cum facem? Pe atunci nu primeam mesajul din poza de mai sus, ci o pagina mare de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) . Acum observ că mai toate website-urile pur și simplu au restricționat accesul jucătorilor din România.

eroare website pariuri online

Revenind la problemă, pentru a o remedia am căutat și găsit următoarea soluție: Betternet – o aplicație gratuită de servicii VPN (virtual private network). Ce mi-a plăcut foarte mult la această aplicație este faptul că acoperă dispozitivele cu iOS și Android, dar există și soluție pentru utilizatorii Windows – cei care folosesc Chrome sau Firefox.

Am instalat addon-ul pentru Firefox sau Chrome, m-am logat pe website-ul respectiv, m-am delogat, am oprit aplicația și am rezolvat problema.

Vă recomand aplicația atâta timp cât nu abuzați de ea. Motivul pentru care aplicația este gratuită este acela că are câteva reclame, sau uneori pentru conectare vă va solicita să vizionați un clip video. Lăsați-ne un comentariu mai jos după ce testați aplicația.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.