Beta-ul pentru Red Hat Enterprise Linux versiunea 6.9

A patra versiune Red Hat, Red Hat Enterprise Linux (RHEL) promite să vină cu îmbunătățiri referitoare la securitate și stabilitate. Cea mai importantă veste ar fi că această distribuție va suporta noua generație de aplicații native Cloud. Această lansare beta a celor de la Red Hat demonstrează încă o dată viziunea acestora asupra viitorului.

Începând cu această versiune Beta, dezvoltatorii și operatorii pot muta stațiile de lucru ce rulează RHEL în aplicații container-based. Acestea pot fi declanșate pe RHEL 7, RHEL Atomic Host și pe platforma Red Hat OpenShift Container.

Această nouă versiune de RHEL suportă Transfer Layer Security (TLS) 1.2 . Acest lucru îi oferă Linuxului Red Hat Enterprise versiune 6.9 suport complet pentru TLS 1.2 în librăriile de securitate livrate. TLS 1.2 este recomandat de standardele moderne de securitate. Totodată, protocoalele criptografice nesecurizate și algoritmii ca MD5, SHA0, RC4 sau DH pe 512 biti nu mai sunt apreciate. Din acest motiv ar trebui să actualizați la versiunea RHEL 6.9 cât mai curând posibil.

Noua distribuție RHEL vine și cu suport via Red Hat Insights și Red Hat Access Labs. Între cele două puteți fixa atât problemele știute ce se ascund în serverele voastre, dar puteți și îmbunătății performanța, sau puteți declanșa și configura aplicațiile mai ușor.

RHEL 6.9 este disponibil acum tuturor clienților ce au o subscripție RHEL activă.

Voi ce distribuție de Linux folosiți pe servere și de ce? Referitor la servere și Linux, cred că Răzvan este cel mai în măsură să-mi dea sfaturi.

1 Comment


  1. noi este săraci și folosește CentOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.