Banalul Paint va primi o îmbunătăţire

Conform Microsoft, banala aplicaţie şi una dintre cele mai vechi aplicaţii incluse in cadrul sistemului de operare Windows, Paint va primi în curând un update important ce va aduce alături de un binevenit redesign şi funcţii noi.

Dintotdeauna Paint a fost o aplicaţie uşor de folosit atunci când vine vorba despre operaţiuni de bază şi lipsite de facilităţi avansate precum Corel, Photoshop sau Illustrator. Nu se va schimba acest fapt o dată cu noua actualizare însă va primi o facilitate cu totul şi cu totul neaşteptată.

Surpriză: Paint va avea suport pentru obiecte 3D. Utilizatorii vor putea modela, muta şi modifica obiecte 3D pe planşele virtuale de desen din cadrul noii aplicaţii Paint, cu aceeaşi uşurinţă ca şi până acum.

Referitor la interfaţa grafică, dezvoltatorii companiei americane au ajuns într-un final la un compromis, iar utilizatorii vor observa diferenţa. Această interfaţă va face ca noua versiune Paint să fie mai uşor de folosit indiferent de platforma sau dispozitivul pe care va fi utilizată aplicaţia.

Încă nu se ştie data de lansare ca aplicaţie de sine stătătoare, dar este foarte posibil ca în prima parte a anului 2017 să fie inclusă în cadrul sistemului de operare Windows. Un mic preview al aplicaţiei puteţi viziona mai jos .

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.