Avem topul celor mai piratate 10 seriale, din 2016

Băieții de la TorrentFreak fac tot felul de topuri, iar acum, la sfârșit de an, au adunat informațiile de pe trackerele de torente și au descoperit care au fost cele mai piratate seriale în 2016.

După mine, numărul de descărcări ilegale este cel mai bun barometru pentru măsurarea calitații unui serial. Bine, mie nu îmi place Game of Thrones, deși a ieșit cel mai piratat serial al anului de 5 ori la rând.

Game of Thrones este în continuare pe primul loc, urmat de The Walking Dead pe locul doi și Westworld pe locul trei. Serialul HBO a prins multă tracțiune în ultima vreme, primul episod apărând în Octombrie 2016. O performanță uriașă, dacă mă întrebați pe mine.

Pe locurile patru, cinci și șase s-au clasat The Flash, Arrow și The Big Bang Theory, iar pe locul șapte a ieșit Vikings, care după mine ar fi trebuit să fie mult mai sus în top.

Topul e completat de Lucifer, locul 8, Suits, locul nouă și The Grand Tour, locul zece. Interesant, The Grand Tour a reușit să prindă topul, deși primul episod al seriei a apărut în Noiembrie 2016. Oricum, primul episod al noului serial auto a depășit chiar și numărul de piratări al Game of Thrones, pe un val de entuziasm.

Mie unul îmi plac astfel de topuri, sunt curios dacă la anul va reuși cineva să detroneze Game of Thrones.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.