Apple: 90% din încărcătoarele vândute pe Amazon sunt contrafăcute

Apple a dat în judecată Mobile Star LLC, pentru că vinde încărcătoare și cabluri Apple contrafăcute, care ar putea provoca incendii. Gigantul producător de terminale mobile afirmă că achiziționează în fiecare lună accesorii cu brandul Apple, pentru a le testa.

În actele depuse la tribunal, Apple susține că 90% dintre accesoriile vândute sub brandul Apple pe Amazon sunt contrafăcute. Băieții de la Amazon au luat și ei măsuri și au anunțat că au toleranță zero pentru cei ce vând chestii contrafăcute și au anunțat că susțin producătorii în lupta împotriva celor ce vând falsuri. Mai multe informații sunt disponibile aici.

Înțeleg situația, ăia de la Apple nu sunt ofticați neapărat că cineva face câțiva dolărei pe cârca lor, ci că mulți fani iMăr aduc în service-uri dispozitive Apple stricate de către astfel de chinezării, …

Apple: 90% din încărcătoarele vândute pe Amazon sunt contrafăcute

Eu am avut neplăcerea de a-mi cumpăra un astfel de încărcător de pe eBay, dar pentru Android. Însă l-am testat nițel înainte de a-l folosi, am verificat amperajul și voltajul ce-mi veneau pe încărcător și, constatând că nu funcționează corespunzător, l-am aruncat, după ce i-am scris un mail plin de gânduri bune și vorbe dulci chinezului ce mi l-a vândut. Și după ce i-am dat rating negativ, desigur.

Morala ar fi să nu cumpărați încărcătoare de pe net, pentru că pentru 15 lei economisiți, riscați să stricați telefoanele pe care le încărcați cu el.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.