Studiu: Apple și Microsoft nu sunt în top 10 companii în care cineva și-ar dori să lucreze

În timp ce frunzăream internetul am dat peste analiza asta publicată de cei de la Glassdoor. Conform studiului, companiile mari din top 10 care activează în domeniul IT sunt: Facebook (locul 2), Google (locul 4), LinkedIn (locul 8) Adobe (locul 9).

Deși poate unii și-ar dori să lucreze la Apple sau Microsoft, cele două companii americane ocupă locurile 36 și 37 în top.

Dintre oamenii în poziții de conducere, Tim Cook (CEO la Măr) este apreciat de 94% dintre angajați, Satya Nadella (Microsoft) de către 95% dintre oameni, iar bunul Zuckerberg, cel cu care mergea Daniel la gagici în facultate, se bețea și tăguia pe Hi5, 98%.

Eu nu cred cifrele astea, scuze. Nu m-am născut ieri. O companie are mereu angajați nemulțumiți, dar probabil că mulți din cei ce au votat, au avut morcovul înfipt în fund cu tot cu iepure, dacă află șefuțu’ că el e un rebel răzvrătit?

Eu unul mi-aș dori să lucrez la Microsoft pentru 24 de ore. Să instalez un Knoppix și să recuperez niște date de pe un calculator cu Windows care nu bootează, să instalez un Antivirus Live CD și să devirusez un Windows infectat, lucruri dinastea frumoase pe care le poți face cu un Linuxul potrivit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.