Apple lansează iOS 10.2

iOS 10.2 este valabil acum tuturor utilizatorilor. Deși nu este cea mai mare actualizare iOS, include un nou feature interesant.

Cea mai creativă aplicație este denumită TV app, care funcționează ca un hub all-in-one pentru a streama conținut. În loc să căutați prin mai multe aplicații la ce să vă uitați, puteți pur și simplu să căutați printr-un simplu ghid. Parte a precesului de streaming include un nou feature de Single Sign-On (logare o singură dată), ceea ce vă permite să accesați toate posturile TV live fără a scrie o parolă pentru fiecare furnizor diferit de televiziune. Prin intermediul Apple TV puteți vizualiza deci știri, meciuri… și dacă nu știți la ce să vă uitați, Siri poate veni cu recomandări.

Apple TV

Într-un final, cea mai importantă funcție a acestei actualizări include emoji-uri noi. De la celebrul Facepalm, până la croissant, o gorilă (denumită Harambe) bacon șamd… (verificați lista întreagă de emoji aici).

iOS 10.2 este valabil printr-o actualizare gratuită over-the-air . Sper ca cei de la Apple să fi rezolvat și bug-ul acela dubios ce afecta lockscreen-ul. Mai multe detalii cu privire la actualizarea firmware-ului iOS 10.2 aveți în pozele de mai jos.

Apple iOS 10.2Apple iOS 10.2Apple iOS 10.2

Sfatul meu rămâne ca de obicei să așteptați cel puțin o săptămână înainte de a face actualizarea respectivă, tocmai pentru a vedea câteva review-uri ale utilizatorilor. Pe deoparte e posibil ca cei de la Apple să fi reparat ceva, dar să fi stricat altceva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.