Apple ar putea scoate pe piață un iPhone care se pliază

Primul iPhone care se pliază ar putea apărea în viitor, după ce Apple a patentat deja un astfel de design.

Mulți au criticat iPhone-ul 7, ca fiind foarte similar cu 6S-ul, dar un patent nou arată că Apple are o direcție mult mai interesantă asupra viitorului iPhone.

Marți, cei de la Oficiul de Marcă Înregistrată și Patentare din Statele Unite, le-a acordat celor de la Apple un patent pentru un iPhone curbat sau pliabil. Pare că acest design a fost pus la cale de către cei de la Apple de ceva timp.

Deși pare amuzant să vorbim despre un iPhone pliabil, nu se știe cu exactitate când această idee va prinde viață. Spre exemplu Samsung a primit acordul pentru un patent în luna Aprilie, a lentilelor de realitate virtuală, dar acea tehnologie pare încă departe de ceea ce este pe piață deja.

După cum era de așteptat, cei de la Apple nu s-au grăbit să răspundă sau să comenteze cu privire la viitorul dispozitiv mobil.

apple iphone

Uitându-vă la poza de mai sus, cum vi se pare ideea celor de la Apple? Credeți că va avea succes un astfel de telefon? Oare vom asista la o nouă eră de cocalari și pițipoance care vor simți nevoia să-și etaleze noul telefon la Pascuci în Dorobanți, sau prin cafenelele de pe Decebal?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.