Cele mai bune aplicații Android offline (1)

Probabil vă întrebați care sunt cele mai bune aplicații Android offline, deoarece de multe ori rămânem fără date mobile, sau suntem plecați în afara țării și nu avem Roaming-ul activat din cauza tarifelor foarte mari. Tocmai de aceea am zis să fac o mică listă cu aplicații pe care eu le folosesc offline în funcție de necesități.

 1. Cea mai bună aplicație offline pentru starea vremii

Deși suntem conștienți că orice aplicație pentru starea vremii tot folosește internetul la un moment dat, am ales foarte greu o aplicație care să funcționeze și offline. Impropriu spus offline, însă dacă ați rămâne fără internet pentru cel mult două săptămâni, AccuWeather poate fi aplicația de care aveți nevoie. Oferă o statistică a vremii destul de corectă pentru până la 15 zile.

 1. Cea mai bună aplicație offline pentru eBook-uri

Pentru cititul cărților recomand Amazon Kindle. Deși ocazional mai folosesc și Google Books, multă lume știe de Amazon Kindle și este mult mai răspândită ca aplicație. Cumpără o carte, mai multe… sau pur și simplu descarcă una sau mai multe cărți gratuite și cam asta e.

 1. Cea mai bună aplicație offline pentru călătorii

TripAdvisor se află printre aplicațiile de top pentru călătorii deoarece are o comunitate suficient de mare ce oferă recenzii, fotografii sau feedback-uri de la alți călători. Aplicația avea un Ghid al Orașelor ce putea fi descărcat offline. Acum însă toate informațiile se află în interiorul aplicației, incluzând conținutul offline la recenzii, hărți și fotografii a peste 300 de orașe.

 1. Cea mai bună aplicație offline pentru documente

Mdah, nu am înnebunit când mă refer la Google Drive ca cea mai bună aplicație pentru documente offline. Deși Google Drive este una dintre serviciile cele mai mari de stocare online a fișierelor (online), te lasă de asemenea să descarci fișierele pe dispozitivul mobil sau tabletă. Poți lucra apoi offline pe ele și să le sincronizezi apoi pe Cloud când ai conexiune la internet.

Pentru a face asta, apasă pe „i“ sau pe Opțiunea unui fișier din Google Drive, apoi apasă pe opțiunea Keep On Device. Poți face asta cu cât de multe fișiere vrei.

 1. Cea mai bună aplicație offline pentru a salva pentru mai târziu

Pocket este cea mai populară aplicație ce-ți permite să citești articole offline. Te ajută să descarci articole, videoclipuri sau orice conținut găsești online, direct pe dispozitivul tău mobil… apoi să-l citești, vizualizezi etc. mai târziu. Este simplu: apeși pe Share -> selectezi Pocket apoi poți vizualiza conținutul oricând vrei tu.

Deoarece mi se pare că m-am întins prea mult, voi reveni cu un alt post pentru a continua cu cele mai bune aplicații offline pentru Android. Cum vi se pare cele menționate până acum, le-ați folosi?

Partea a doua a articolului.

2 Comments


 1. Un top de aplicații off-line care nu are nimic despre Busuioc 3000 nu poate fi serios. 🙂

  Reply

  1. Și fără aplicația Fără Număr! Să nu uităm aplicațiile cu adevărat importante!

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.