Cum să-ți ascunzi fișierele și aplicațiile pe Android – partea a III-a – modul incognito

În primele două părți v-am îndrumat cum să vă ascundeți aplicațiile, cum să le blocați. Acum vă voi spune câteva cuvinte despre opțiunea incognito.

Încercați protecție extra cu modul incognito

De exemplu Hide It Pro folosește o pictogramă pe care o descrie ca un manager audio. Când deschideți pentru prima dată aplicația, ceea ce veti vedea sunt câteva setări audio. Pentru a putea accesa secțiunea securizată, trebuie să țineți apăsat pe logo. Hide It Pro mai are și opțiunea de a cripta fișierele de la caz la caz, securizarea mesageriei sau navigării pe web. Pentru ultimele două funcții trebuie să instalați add-on-uri separate.

O altă variantă de aplicație poate fi Smart Hide Calculator. Aplicația poate fi folosită atât ca un calculator complet funcțional cât și ca o modalitate de a va ascunde fișierele, aplicațiile, clipurile video sau orice doriți. Deblocarea se face numai cu parolă și aplicația nu este chiar atât de completă precum Hide It Pro. Pentru a avea acces la seiful cu conținut, trebuie să introduceți parola setată la prima deschidere a aplicației, urmată de tasta egal.

Concluzii

Orice aplicație ati utiliza pentru a ascunde sau proteja fișierele de ochii curioșilor, depinde numai de voi.

Cu atât de multe aplicații pe Play Store, poate și voi aveți vreuna care nu se află în lista noastră. Spuneți-ne ce aplicații preferați lăsând un comentariu mai jos.

Citiți partea întâi a acestui post.

Citiți partea a doua a acestui post.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.