Aplicație meteo de la Facebook

Utilizatorii Facebook vor putea observa în această săptămână cum o nouă aplicație mobilă meteo va apărea pe dispozitivele lor. Asta în cazul în care chiar nu vă puteți dezlipi de Facebook, ar putea fi o aplicație utilă.

Software-ul ce face parte din suita globală de produse și servicii Facebook este o mini aplicație ce va adăuga informații meteo în timp real newsfeed-ului personal.

Informațiile oferite de către aplicație constau în condițiile meteo actuale din zona dvs, precum și previziuni privind temperaturile de bază și o scurtă prognoză atmosferică. După cum spuneam în acest articol, și avem deja o sumedenie de aplicații ce oferă informații despre starea vremii, aplicația celor de la Facebook nu vine cu absolut nimic revoluționar – motiv pentru care noua funcție a fost lansată în liniște, fără un comunicat de presă oficial cu privire la acest aspect.

Aplicația noastră preferată pe care o și recomandăm tuturor utilizatorilor pentru starea vremii rămâne în continuare AccuWeather (Android / iOS – Windows 8 Phone – Windows 10 Phone) datorită acurateții pe care o are asupra prognozei meteo de până la 15 zile.

Voi ce aplicații pentru starea vremii ne recomandați?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.