Aplicația Dropbox poate fi găsită acum și pe Xbox

După cum probabil ați ghicit este vorba despre apliia Dropbox pentru Xbox One, nu pentru Xbox 360. Aplicația a apărut o dată cu versiunea universală de Windows 10 (Universal Windows Platform sau UWP) despre care am vorbit și aici.

Deci da! Dacă doreați să aveți acces la fișierele Dropbox (poze, clipuri video) pe Xbox One, acum acest lucru este posibil. Presupun că va fi mai ușor să creați slide show-uri cu pozele de familie sau că puteți rula clipurile video de pe DVD-uri pe Xbox, asta în condițiile în care cred că folosiți Dropbox pentru a stoca astfel de informații. Aplicația poate în același timp să importe conținutul stocat pe stick-uri USB, dacă importarea de fișiere către Dropbox de pe Xbox One era ceea ce vă lipsea ca funcționalitate a consolei.

dropbox for xbox one

Aplicația poate în același timp să importe screenshot-uri direct de pe Xbox, ceea ce poate fi de mai mult ajutor decât OneDrive-ul. Aplicația poate fi descărcată de aici gratuit.

Eu unul nu folosesc DropBox din cauza capacității foarte mici de stocare (numai 2 GB) și folosesc Google Drive (15 GB), deci aștept această aplicație pe magazinul Windows în cel mai scurt timp. Probabil va fi nevoie să mai dau câteva telefoane și să vorbesc cu Bill Gates despre asta, dar sunt convins că va ține cont și de părerea mea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.