APKUpdater – nu rata nicio actualizare pentru aplicațiile tale Android

APKUpdater este o aplicație gratuită pentru dispozitivele Android pe care o puteți utiliza pentru a ține actualizate toate aplicațiile de pe mobil sau tabletă (sau laptopuri, unde este cazul).

Aplicațiile instalate prin magazinele de aplicații, Magazinul Google Play fiind fără niciun dubiu cel dominant pentru Android, sunt de obicei actualizate mai mult sau mai puțin automat. Depinde foarte mult de modul în care ați setat aplicația: fie aplicațiile sunt descărcate și instalate automat (prin Wireless), fie primiți o notificare cu privire la noi actualizări pe care să le instalați apoi manual.

Procesul nu va funcționa pentru aplicațiile care nu sunt instalate prin Google Play, spre exemplu aplicații instalate manual sau descărcate din alte surse, transfer prin bluetooth de pe alte dispozitive, sau aplicații care nu oferă funcția de actualizare automată șamd.

În momentul în care folosiți astfel de aplicații vă veți lovi de două probleme: este greu să țineți evidența aplicațiilor care au fost instalate prin Magazinul Google Play și cele care au fost instalate prin third party apps. A doua problemă ar fi aceea că aceste aplicații nu pot fi întotdeauna actualizate, lipsindu-le astfel funcții noi, actualizări de securitate sau buguri fixate.

APKUpdater

Partea bună a APKUpdater este aceea că vă va afișa absolut toate aplicațiile instalate, nu numai cele ce vin preinstalate cu sistemul de operare. O altă parte bună a acestei aplicații este aceea că puteți selecta să instalați actualizările și de pe Google Play. Sfatul meu ar fi să căutați actualizări întâi pe APKMirror, pe Google Play și apoi pe APKPure – niciodată pe toate trei, altfel procesul ar dura foarte mult.

APKUpdater

O dată găsită actualizarea, descărcați-o și instalați-o. Țineți-vă aplicațiile actualizate cu APKUpdater!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.