AnyDesk versiunea 3.0 Beta

AnyDesk versiunea 3.0 variantă beta tocmai ce a fost lansată. Se pare că după TeamViewer care a avut versiunea 12 în Beta, a venit și rândul celor de la AnyDesk să adauge funcții noi aplicației. Dacă totuși nu vreți varianta beta, producătorul vă oferă varianta 2.6 stabilă.

Înainte de a vă grăbi cu concluziile, haideți să vedem cu ce vine diferit versiunea curentă față de cea stabilă.

  • Interfața grafică nu s-a schimbat prea mult. Au fost adăugate câteva îmbunătățiri grafice pe ici pe colo, însă asta nu schimbă cu foarte mult felul în care folosiți aplicația.
  • Dacă foloseați aplicația și înainte, veți observa că acum i s-a adăugat o fereastră de sesiune nouă. Înainte de versiunea 3.0, trebuia să deschizi câte o fereastră nouă pentru fiecare sesiune. Acum puteți gestiona conexiunile într-o singură fereastră.
  • A fost adăugată funcția de Address Book ceea ce mai mult ca sigur vă va fi utilă. Puteți adăuga tag-uri stațiilor de lucru și le puteți filtra apoi după tag-uri.
  • Puteți adăuga stații de lucru la favorite, pentru a apărea primele în listă.
  • A fost implementată o căsuță de căutare printre contacte, ceea ce face mai ușoară găsirea stației de lucru pe care o căutați; cât și un Speed Dial.
  • Puteți adăuga stații de lucru pe lista de Whitelist (sau stații de lucru de încredere), foarte util dacă doriți să oferiți accesul altor calculatoare să acceseze PC-ul vostru.

Cum vi se par aceste funcții noi ale aplicației? Ați folosit sau testat deja aplicația AnyDesk? Ce alte aplicații de conectare la distanță folosiți?

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.