Angajații Apple fură pozele gagicilor

Patru angajați Apple au fost dați afară pentru că au postat poze private ale unor gagici pe un chatroom. Ciumpalacii lucrau la un magazin Apple din Australia, furau pozele și le postau pe net, pentru a fi evaluate de alți triști fără prietene.

Cei patru au fost descoperiți de un alt angajat al magazinului care, (probabil invidios că nu i-au arătat și lui pozele) a escaladat problema la un șefuț de pe acolo. Inculpații au fost dați afară, dar motivul oficial a rămas necunoscut, iar Apple a negat situația, ca orice multinațională serioasă.

Cumva îi înțeleg pe oamenii ăștia, ai acces la atâtea informații, uneori nu ai cum să nu fii curios. Dar de ce să postezi pe internet pozele alea? Eu, prin natura jobului de salahor IT mai am acces la datele altora, dar nu am fost până acum tentat să fac măgării de genul, iar dacă aș fi fost, nu aș fi postat pozele niciunde.

O să vorbesc cu gagică-mea să nu mai ducă iPhone 5-ul la reparat, că cine știe ce poze zac în telefonul ăla al ei … Dacă o vede tot internetul nud, sau, mai rău, dacă aflu că are un amant mai urât decât mine? Păi să risc eu să stric frumusețe de relație din cauza unor angajați Apple?

Posted in

Razvan

Salahor IT, blogger amator, hater de ocazie, bucătar de garsonieră, fan Linux, băutor de cafea, workaholic ambițios.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.