Affinity Photo și Affinity Design pentru Windows

Affinity Photo este alternativa ideală Photoshop-ului pe Mac. Aplicația este disponibilă acum însă și pentru Windows, ca variantă beta gratuită . Aplicația este o alternativă la fel de ideală ca și Adobe Illustrator. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați cu numele și adresa de e-mail pe link-ul de mai devreme și apoi puteți descărca Affinity Photo și Affinity Designer absolut gratuit, în variante beta.

afinity photo

Toată lumea poate folosi aplicația gratuit până când perioada de testare (beta) va expira. În momentul în care aplicația va fi lansată oficial, prețul acesteia va fi probabil undeva la $50 , plătiți o singură dată. Partea bună este că poți testa înainte de a cumpăra, așa știi sigur că aplicația merită banii.

affinity photo beta free

Între noi fie vorba, decât să plătesc un abonament lunar la Adobe pentru a folosi Photoshop sau Illustrator… prefer să dau o singură dată 50 de dolari sau euro pe o aplicație asemănătoare, mai ales când vor fi implementate opțiuni noi pentru îmbinări HDR, prelucrare lot sau caracteristici speciale pentru fotografiile 360. Aplicația va fi optimizată și pentru Microsoft Surface Studio cât și pentru Surface Dial.

affinity designer

Dacă doriți să raportați bug-uri, folosiți forumul oficial al dezvoltatorului. Eu unul deja m-am apucat să testez aplicația. Nu m-am prea dumirit cu Affinity Design-ul, dar sper să-i dau de cap până când va expira perioada de test.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.