Adobe lansează Flash 24 pentru Linux

O veste bună pentru mine și alți utilizatori Linux. După ce au ignorat sistemul de operare Linux pentru mulți ani, cei de la Adobe vor lansa Flash Player 24. Această veste vine ca o surpriză, mai ales că ultima versiune de Adobe Flash Player pe care o aveam instalată era versiunea 11.x .

Pentru a descărca noua versiune de Adobe Flash Player pentru Linux, accesați acest link. Undeva prin luna Septembrie, Adobe promisese că va lansa o versiune Flash care să fie în sync cu celelalte versiuni de Flash Player pentru Windows sau Mac.

adobe flash player linux

O versiune de beta a Flash Player 23 a fost lansată pe atunci, care promitea o versiune finală și stabilă. Versiunea aceasta era valabilă pentru descărcare numai prin intermediul Adobe Labs. O dată instalată pe un device ce rulează Linux, browserele precum Firefox sau Pale Moon vor alege plugin-ul automat, oferindu-le utilizatorilor opțiunea de a rula cel mai mult din conținutul Flash pe internet.

De ce spun cel mai mult conținut? Deoarece Flash Player-ul nu va suporta anumite funcții precum accelerarea GPU 3D sau suportul premium pentru video DRM. Compania a recomandat Chrome-ul ca web browser pentru asta, deoarece nu are aceste limitări când vine vorba despre utilizatorii Linux.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.