Actualizarea OneDrive pentru iOS vine cu funcții noi

Acum două zile, cei de la Microsoft au actualizat aplicația OneDrive pentru utilizatorii iOS. Actualizarea include previzualizare instantă a fișierelor, ceea ce permite să vizualizeze fișierele Word, Excel  sau PowerPoint din interiorul aplicației. Totodată au integrat și funcția Office Lens în cadrul aplicației OneDrive. Utilizatorii pot să digitalizeze documentele, whiteboard-urile și cărțile de vizită.

OneDrive pentru iOS - actualizare

Cu ce vine nou versiunea 8.6.1 a aplicației:

  • vizualizează instant fișiere Microsoft Word, Excel sau PowerPoint cu ajutorul preview-ului preinstalat în aplicație
  • o funcție integrată de Scan. Ca prin magie, Scan poate digitaliza whiteboard-uri, documente sau cărți de vizită
  • pe iPad-uri, fișierele deschise din tabul offline, se pot vizualiza acum pe întreg ecranul. (această funcție a venit după feedback-ul utilizatorilor)
  • tot din cauza feedback-ului utilizatorilor, în panoul cu detalii s-au efectuat actualizări cu privire la informațiile camerei foto / de filmat.
  • într-un final, a fost îmbunătățită performanța de încărcare a fișierelor pentru utilizatorii ce folosesc conturi pentru muncă sau școală.

Dacă aveți OneDrive instalat pe dispozitivul iOS, credeți că actualizările de mai sus fac o diferență semnificativă față de versiunile anterioare? Dacă nu aveți aplicația instalată, o puteți descărca gratuit de aici – App Store.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.