Actualizarea iOS 10.2.1

Conform celor de la Apple, noua versiune de sistem de operare iOS 10.2.1 a remediat problema opririi bateriei utiliziatorilor la peste 80% dintre telefoanele iPhone 6S afectate.

Compania a declarat pentru TechCrunch.com că „Apple a făcut îmbunătățiri pentru a reduce producerea închiderilor neașteptate cu care un număr mic de utilizatori iPhone s-a confruntat. […] iOS 10.2.1 are deja peste 50% dintre dispozitivele iOS actualizate și datele de diagnosticare primite de la utilizatorii care au făcut upgrade arată că, pentru procentul mic de utilizatori care se confruntă cu această problemă, s-a redus închiderea neașteptată a iPhone-urilor cu peste 80% în cazul iPhone 6S și cu peste 70% în cazul iPhone 6“.

Apple susține că a adăugat și o nouă funcție ca metodă de prevenire a acestei probleme, pentru a reduce dimensiunea problemei… însă dacă problema persistă, utilizatorii sunt sfătuiți să ia legătura cu firma pentru verificări mai amănunțite, eventual pentru schimbarea bateriei.

Am adăugat capacitatea ca telefonul să repornească fără a fi nevoie să se conecteze la sursa de alimentare, în cazul în care utilizatorul se confruntă cu o închidere neașteptată. Este important de remarcat că aceste închideri neașteptate nu reprezintă o problema de siguranță, însă înțelegem că pot fi un inconvenient și ne dorim să rezolvăm problema cât mai rapid posibil. Dacă un client se confruntă cu orice probleme pe dispozitiv, poate contacta AppleCare.

O listă cu buguri fixate pe această versiune iOS puteți găsi pe pagina de suport Apple. Eu unul am pățit ca dispozitivul mobil Apple să se închidă din senin pe iOS 7.1.2 deși bateria tocmai ce a fost schimbată și nici până în ziua de azi nu am reușit să rezolv problema asta. Nici nu-mi mai bat capul pentru că este vorba despre un iPhone 4. Problema cu noul iOS se pare că este alta, unii prieteni de-ai mei spunându-mi că acum au probleme cu conexiunea 3G după actualizare. Să vedem dacă în următoarea actualizare se va specifica și remedia această problemă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.