Acronis luptă împotriva atacurilor cibernetice lansând Acronis Ransomware Protection

Acronis Ransomware Protection este o aplicație gratuită ce poate fi descărcată de aici. Am testat-o și eu câteva zile, dar nu mi s-a părut prea strălucită față de alte aplicații anti-ransomware sau alte soluții antivirus pe care le-am testat sau folosit.

Conform producătorului, aplicația ar trebui să oprească atacurile ransomware, să ne ajute în recuperarea de date (în cazul în care aplicația nu-și face treaba și nu blochează aplicațiile ce ne pot cripta datele), putem salva fișiere în Cloud cu actualizare automată la fiecare 15 minute (5 GB gratuiți).

Pentru a folosi aplicația este absolut necesar să vă creați un cont pe website-ul celor de la Acronis cu o adresă de e-mail validă. Un e-mail de confirmare va fi trimis pe aceasta, altfel dacă în 5 zile nu verificați adresa de e-mail nu veți putea folosi software-ul în continuare.

Acronis Randomware Protection

Aplicația este ușor de folosit, trebuie doar să dați click pe proces și să blocați sau permiteți procesul respectiv să ruleze.

Acronis Randomware Protection - trust, block or remove process

Cu privire la opțiunea de cloud, Acronis Randomware Protection are totuși câteva limitări:

  • reține doar ultimele 4 backup-uri
  • reține prima versiune a unui fișier sau backup din fiecare oră din ultimele 24 ore
  • reține prima versiune a unui fișier sau backup din fiecare primă zi a ultimei săptămânii
  • reține prima versiune a unui fișier sau backup din fiecare săptămână a ultimei luni
  • reține prima versiune a unui fișier sau backup din fiecare lună
  • orice altă versiune va fi ștearsă automat

Spațiul adițional de stocare a datelor nu este nici el foarte scump, $9,99 pentru 250 GB sau $39,99 pentru 1 TB – plata fiind anuală.

Acronis Randomware Protection

În clipa de față nu pot spune dacă sunt sau nu mulțumit de aplicație, deoarece nu au fost identificate probleme majore cu sistemul meu de operare. Dacă totuși își va dovedi utilitatea, voi reveni asupra articolului cu noi informații. Până una-alta, este o aplicație gratuită oferită de un brand cunoscut.

Notă de renunțare

Vă este permisă folosirea acestui produs numai urmând legile tării / regiunii în care vă aflați. TechZip, Acronis sau echipa nu sunt responsabile pentru orice activități ilegale. Nu noi am dezvoltat acest produs. Dacă aveți probleme cu această aplicație, contactați dezvoltatorul. Descrierea acestui produs din această pagină este o descriere de marketing după cum a fost găsită pe pagina dezvoltatorului, cu câteva cuvinte adăugate de către echipa TechZip. Calitatea și performanța acestui produs nu are garanție. Descărcați sau folosiți pe propriul risc, iar dacă nu vă simțiți confortabil cu acest produs, atunci nu-l descărcați.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.