5 jocuri ce sunt disponibile pe Xbox One începând cu săptămâna trecută

În fiecare săptămână apar o grămadă de jocuri pe platforma Xbox One, iar multe dintre ele nici măcar nu ajung pe consolele utilizatorilor finali datorită marketingului bazat pe timp. Aici ne referim la ferestrele de timp foarte mici în care jocurile respective pot fi achiziționate. Cele mai multe dintre aceste lansări prezintă jocuri cu adevărat excepționale. Iată 5 jocuri ce au apărut pe Xbox One între 13 și 17 Martie.

Mass Effect: Andromeda

mass effect andromeda

Știu că ar trebui să vă gândiți că „Mass Effect: Andromeda“ ar trebui să apară abia peste o săptămână, dar deținătorii de Xbox One au avut acces la joc prin EA Access. Pentru cei care nu au folosit încă acest serviciu, pot încerca un trial gratuit. Trialul pentru Mass Effect nu a fost doar de două ore, cum probabil sunt obișnuiți gamerii de pe Xbox One, ci un trial de 10 ore, acces nelimitat la modul multi-player prin care puteți câștiga recompense pentru campania single-player.

STYX: Shards of Darkness

STYX: Shards of Darkness

STYX: Master of Shadows a apărut pe Xbox One acum câțiva ani și a fost un joc de-a dreptul surprinzător. Mecanica modului invizibil era foarte bine lucurată și-n ciuda story-line-ului puțin problematic i-a captivat pe jucători cu setările sale misterioase. STYX: Shards of Darkness e mai complex și mai bun. Acțiunea se petrece în orașul Korrangar, iar scopul principal este să furați un sceptru de-o putere inimaginabilă. Acțiunea prezintă inamici noi și unelte noi pentru a vă ajuta să atingeți scopul principal.

Kona

Kona

Kona este un joc ce a ieșit pe Steam acum ceva timp și a fost un fel de game hit în stare latentă. A adunat o grămadă de recenzii pozitive de la gameri, acesta fiind motivul principal pentru care developerii au decis să aducă jocul și pe console. Vineri a apărut acest joc, iar cei care au jucat jocul Virginia s-ar putea să adore acest joc. Jocul este un fel de hybrid între Virginia și The Long Dark – pentru cunoscători. Luați rolul unui detectiv care este însărciat să exploreze zona Lacului Atamipek pentru a desluși un mister interesant.

Momodora: Reverie Under the Moonlight

Momodora: Reverie Under the Moonlight

La fel ca și Kona, Momodora: Reverie Under the Moonlight a fost lansat pe Steam acum câteva zile. De atunci jocul a primit o grămadă de recenzii fenomenale. Pentru necunoscători, Reverie Under the Moonlight este al patrulea joc din seria Momodora. În joc trebuie să traversați un teritoriu blestemat pentru a avea o discuție cu regina locului respectiv, pentru a înfrânge apoi tot răul care amenință întreaga lume. Dacă sunteți fani ai platformei Axiom Verge, ar trebui să încercați acest joc.

Dark Arcana: The Carnival

Dark Arcana: The Carnival

Cei de la Artifex Mundi sunt cunoscuți pentru dezvoltarea jocurilor care pot părea prea casual pentru unii gameri, datorită mecanismului lor de a ascunde obiecte in game. Chiar și așa, dacă ați mai jucat vreun titlu al celor de la Artifex Mundi, vă veți da seama că sunt destul de grele atunci când vine vorba despre prezentare și poveste. În acest joc veți lua locul unei femei detectiv ce se află în căutarea unei femei dispărute în timpul unui carnaval. Pe măsură ce găsiți indicii, veți descoperi o adevărată poveste de dragoste și consecințele unui pact malefic.

Oricât de multe alte spoilere aș vrea să vă mai dau cu Dark Arcana sau celelalte patru titluri, mă voi opri aici. Sper ca pe viitor să îmi permită timpul să vă țin la curent cu mai multe apariții de jocuri pe platforma Xbox One.

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.