4G TV+ de la Vodafone

Vodafone 4G TV+

Totul a început cu un mesaj din partea Vodafone-ului de forma: „Ia distracția cu tine, oriunde cu 4GTV+! Descarcă aplicația 4GTV+ https://www.vodafone.ro/4gtvplus și bucură-te de o seară plină de acțiune urmărind filmul ‘Autobuzul 657‘ cu Robert De Niro și Jeffrey Dean Morgan. Accesul în aplicație este inclus în abonamentul tău și se poate face prin contul tău MyVodafone.“.

Cum mă plictiseam în drum spre muncă, am descărcat repede aplicația (iOS – Android) și am testat-o. Din păcate deși am de acum înainte TV oriunde (pe smartphone, tabletă sau PC), unele posturi TV sunt restricționate sau necesită un abonament adițional (Red, Super Red sau Smart Net).

Prin intermediul aplicației aveți acces la HBO Go (urmărește serialele preferate, filme de succes, comedii sau documentare), Zonga (ia muzica cu tine oriunde, oricând), posturi TV Live (posturi TV: B1, France24, TV5 Monde, Deutsche Welle, Național TV, Național 24 Plus, TVR1, TVR Cluj, TVR Timișoara, TVR Iași, TVR Craiova, TVR Târgu Mureș, TVR 3, TVRi, TVR 2, KISS TV, Favorit, Fashion TV, Disney Channel, Disney Junior, TV 1000, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, Istoric, Crime & Investigation), dar și la grila TV.

Din păcate în momentul în care dădeam play la un post TV sau la un film, nu apărea imaginea sau aplicația se bloca în momentul în care încercam să filmez. Voi posta totuși un mic preview al aplicației, mai jos – pentru a vă forma o idee despre aplicație.

Folosiți sau aveți Vodafone 4G TV+ de la Vodafone? Cât de mulțumiți sunteți de serviciul oferit de către cei de la Vodafone? Eu sunt mulțumit până în prezent, deși dacă nu are și Taraf TV sau Mynele TV în grila de programe, e cam degeaba. Aaaa, și era să uit de Trinitas. Neapărat Trinitas!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.