4 chestii amuzante de citit la cafea

Umpleți cea mai mare cană pe care o aveți cu cafea, pentru că v-am găsit chestii amuzante de citit. Oricum e duminică și în București se anunță ploi, nu aveți altceva mai bun de făcut la ora asta.

Royal Mail nu mai vrea să livreze Samsung Galaxy Note 7, după ce mai multe telefoane au luat foc:

Niște poștași foarte ambițioși de la Royal Mail din Marea Britanie au hotărât să nu mai livreze Samsung Galaxy Note 7, după multele cazuri în care terminalul mobil a luat foc. Probabil consideră că e mult mai important să livreze corespondența intactă, decât să riște să le ardă toate scrisorile.

Nu demult un Samsung Galaxy Note 7 a luat foc într-un avion și, drept urmare, pasagerii au fost evacuați.

Nokia salvează vieți. Un Nokia 301 a oprit un glonț:

O poză face cât 1000 de cuvinte. Un Nokia face cât o vestă cu kevlar. Da, chestia aia ce a rămas înțepenită în telefon e un glonț. Mai multe informații aici.

5 chestii amuzante de citit la cafea

Energie verde, cu zmeul:

Niște scoțieni inventivi au hotărât să creeze un sistem care să genereze sute de megawatti de energie electrică, pe baza unor zmee care flutură nestingherite, cu ajutorul vântului. Zmeele sunt legate de niște turbine și zboară pe la 450 de m înălțime, producând energie electrică. Un zmeu de 40 de metri poate genera până la 3 megawatti de energie, iar tot sistemul va conține undeva la 100 zmee.

Dacă te-am făcut curios, aruncă un ochi aici.

Doamna prim ministrul a Norvegiei a fost prinsă că juca Pokemon Go, în timpul unor dezbateri:

Tanti Solberg, sau prim ministresa Norvegiei este o mare fană Pokemon Go. În Slovacia, a profitat de pauza dintre dezbateri pentru a se plimba pe jos și a prinde pokemoni. Nu de mult, au prins-o iar pe tanti că era pe Pokemon Go în timpul unei dezbateri.

Doamnă Solberg, pokemoana fascinantă din povestea asta sunteți chiar dumneavoastră, vă plimbați pe stradă cu ochii în telefon, pe “pilot automat”. Tot dumneavoastră povesteați cum ați ajuns la Level 300 la Candy Crush. Se pare că și în Norvegia se face politică la fel ca la noi.

Îl cunoașteți pe Călin (Popescu Tăriceanu)? Și el e tot un pokemon rar, v-ar plăcea de el, vă zic eu. Întreaga poveste aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.