30% din fanii Samsung Galaxy Note 7 vor cumpăra iPhone 7

După cum știți deja, Samsung a rechemat în service toate telefoanele Samsung Galaxy Note 7 pentru problema cu bateria, dar chiar și cele aduse din service au luat foc, lucru care a dus la oprirea producției Note 7. Între timp, toate companiile aviatice americane au interzis utilizatorilor să folosească acest telefon la bordul aeronavelor, la solicitarea guvernului SUA.

Motiv pentru care Apple se freacă pe mâini, de bucurie prinde o felie bună de tot din cota de piață a Samsung. Iar ciumpalacul de rând, ăla care are rate la casă, dar are Note 7, că așa dă bine, nu poate să mai cumpere un telefon
care nu mai e la modă.

Apple anticipează că între 5 și 7 milioane de utilizatori Samsung se vor muta definitiv la Apple. Dacă mă întrebați pe mine, utilizatorii de Android s-au obișnuit cu sistemul lor de operare și mai degrabă ar fi interesați fie de noul Pixel, care este “iPhone-ul” făcut de Google sau un alt dispozitiv Android.

Dintre cei întrebați de către Branding Brand, 40% din fanii Samsung Galaxy Note 7 sunt gata să aleagă un terminal mobil făcut de alt producător, 30% (ciumpalacii) au pus deja ochii pe iPhone 7 și au început să economisească bani, 8% și-au exprimat opțiunea pentru Pixel iar 62% vor să cumpere un nou telefon, tot cu Android.

Să-i vedem pe Samsung pe unde mai scot cămașa acum, că, spre deosebire de HTC sau Nexus, ei nu prea și-au fidelizat clienții.

30% din fanii Samsung Galaxy Note 7 vor cumpăra iPhone 7

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.