3 extensii de securitate pentru o navigare sigură pe internet

În acest articol o să fac o listă de 3 extensii de browser pe care le instalez pe toate calculatoarele mele pentru a mă proteja când navighez pe internet.

uBlock – aproape toată lumea folosește un adblocker, nici nu îmi mai pot aminti cum arăta internetul fără, dar preferatul meu e uBlock. E foarte restrictiv și dacă insist eu să accesez o anumită pagină, îmi oferă opțiunea asta fără a fi nevoie să adaug siteul respectiv în whitelist. Tot ce e nevoie să fac este să apăs pe butonul care-mi permite să accesez siteul temporar.

Descarcă uBlock gratuit pentru Chrome și Firefox

NoCoin – un fel de adblocker, dar care protejează împotriva siteurilor ce minează clandestin la accesare și folosesc procesorul utilizatorilor pentru taskuri malițioase. Opera 50 e primul browser care a integrat funcția NoCoin – pentru mai multe informații legat de cum ar trebui să vă protejați de siteurile ce minează malițios la accesare, citiți acest articol.

Descarcă NoCoin gratuit pentru Chrome și Firefox

TrafficLight – TrafficLight este o extensie de browser care oferă un nivel extra de securitate la navigarea pe internet. Când căutați ceva pe Google, afișează o iconiță verde în fața siteurilor sigure și scanează paginilile la accesare pentru a bloca tentativele de phishing și împiedică rularea scripturilor malițioase.

Descarcă TrafficLight gratuit pentru Chrome și Firefox

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.