3 actualizări absolut necesare pentru Windows 7

Pe lângă actualizarea la Service Pack 1, asta dacă nu aveți deja instalat SP 1 pentru Windows 7, pățesc să fiu întrebat dacă chiar este necesară instalarea tuturor actualizărilor pentru sistemul de operare menționat. Să fiu sincer, nu-s adeptul instalării tuturor actualizărilor, dar cum am trecut pe Windows 10 de ceva timp, iar sistemul de operare nu mă mai întreabă dacă vreau să fac actualizările și nici nu am găsit opțiunea de dezactivare (încă) a acestora… mă văd nevoit să le instalez pe toate.

Ce alte actualizări recomandăm pentru Windows 7?

KB2510636 – o actualizare ce îmbunătățește performanța la pornirea sistemului de operare. Actualizarea este destinată utilizatorilor sistemului de operare Windows 7, Windows 7 SP 1 și Windows Server 2008 R2.

KB2555428 – o actualizare ce îmbunătățește pornirea sistemului de operare atunci când folosiți sau aveți multe restore point-uri. Dacă nu folosiți System Restore, puteți ignora această actualizare.

KB2505454 – o actualizare absolut necesară pentru Windows 7 sau Windows Server 2008 R2, mai ales dacă aveți un hard disk de capacitate mare. Ar trebui să îmbunătățească semnificativ procesul de start al sistemului de operare.

Celor trei actualizări de mai sus aș adăuga și actualizarea KB3172605 și KB3020369 despre care scriam aici – asta doar în cazul în care doriți să descărcați sau instalați și alte actualizări ale sistemului de operare Windows 7.

Voi ce alte actualizări considerați că sunt absolut necesare pentru sistemul de operare Windows 7?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.