2K PlayStation ofertă Humble Bundle

Humble Bundle ne surprinde cu o ofertă pentru deținătorii de Play Station de această dată, denumită 2k PlayStation. Ofertele sunt destul de variate și încep de la $1 ajungând la $20.

Prima ofertă pentru care puteți plăti $1 sau mai mult include jocurile: XCOM: Enemy Unknown Plus (PSVita), Civilization Revolution 2 Plus (PSVita), The Bureau: XCOM Declassified (PS3) și Evolve (PS4).

Cea de-a doua ofertă de $6,28 sau mai mult (aproximativ 5,35€) include următoarele jocuri: XCOM: Enemy Within (PS3), BioShock (PS3), Battleborn (PS4, pentru Battleborn Platinum VC veți plăti suplimentar încă $9,99), Borderlands (PS3), Borderlands II Ultimate Edition (PS3), Mafia II (PS3) și Spec Ops: The Line (PS3). Această ofertă pare a fi făcută special pentru deținătorii de PlayStation 3. Excepție făcând jocul Battleborn Trial pentru PS4.

A treia ofertă ce pornește de la $20 sau mai mult (aproximativ 17,04€) include doar jocul XCOM 2 pentru PS4.

Puteți achiziționa oricare dintre ofertele de mai sus, sau chiar toate accesând link-ul acesta. Ceea ce-mi place este faptul că cei de la Humble Bundle au încercat să acopere cerințele tuturor utilizatorilor de Play Station, de la PSVita, până la PS4. Cea mai bună ofertă mi se pare cea de-a doua, ce-i drept… probabil pentru că se axează pe utilizatorii de PS3 și poate că mulți dintre voi nu și-au permis să facă încă schimbarea la PS4 sau la PS4 Pro.

Profitați de ofertă 2k PlayStation a celor de la Humble Bundle pentru încă 8 zile.

Notă de renunțare

Vă este permisă folosirea acestui produs numai urmând legile tării / regiunii în care vă aflați. TechZip, Humble Bundle sau echipa nu sunt responsabile pentru orice activități ilegale. Nu noi am dezvoltat acest(e) produs(e). Dacă aveți probleme cu această aplicație, contactați dezvoltatorul. Descrierea acestui produs din această pagină este o descriere de marketing după cum a fost găsită pe pagina dezvoltatorului, cu câteva cuvinte adăugate de către echipa TechZip. Calitatea și performanța acestui produs nu are garanție. Descărcați sau folosiți pe propriul risc, iar dacă nu vă simțiți confortabil cu acest produs, atunci nu-l descărcați.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.