Pe 23 august va fi lansat Samsung Galaxy Note 8

http://www.smartnews.ro/mobile/21839.html

În cadrul următorului eveniment Unpacked ce va avea loc în data de 23 august (mâine) la ora 11 a.m. ET, compania Samsung va lansa – cel mai probabil – Samsung Galaxy Note 8. Pe website-ul oficial apăruseră câteva poze dar se pare că pagina respectivă acum dă un mesaj de eroare cu Page Not Found. Mă întreb oare de ce? Și-mi pare rău că nu am apucat să fac câteva screenshot-uri la momentul potrivit. Probabil că de mâine pagina va fi back up.

Samsung Galaxy Note 8

Noroc cu Tim Schofield că a apucat el să facă un screenshot noului dispozitiv mobil. La o primă vedere, design-ul seamănă cu cel al lui Galaxy S8, ceea ce le-a permis celor de la Samsung să creeze o porțiune de ecran mai mare într-un device semnificativ mic.

Evenimentul Unpacked de mâine este foarte important pentru Samsung, date fiind evenimentele de anul trecut când linia de telefoane Note a companiei a luat efectiv foc din cauza problemelor cu bateriile sale. Note 7 a fost retras din această cauză la mai puțin de două luni de la lansarea și punerea acestuia în vânzare.

Compania Samsung a parcurs apoi un drum foarte lung pentru a recâștiga încrederea consumatorilor, lansând în luna martie a acestui an Galaxy S8 și Galaxy S8+. Până în prezent nu s-au raportat probleme de la punerea acestora în vânzare, iar același lucru ar trebui să se întâmple și cu Note 8.

Cum credeți că va convinge compania Samsung consumatorii să cumpere dispozitivul Galaxy Note 8 în locul celor din linia Galaxy obișnuită? Nici noi nu știm, dar abia așteptăm să aflăm!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.