20 de ani de Orange – 20 GB de internet gratuit

Cum s-au împlinit 20 de ani de Orange în România, mai exact pe 6 iunie 1997 a apărut oficial ca rețea de telefonie mobilă la noi în țară, compania deținută de francezi vor să sărbătorească printr-o promoție specială. Bonusul de 20 GB de internet gratuit va fi oferit indiferent că sunteți clienți cu cartele pre-plătite, sau dacă aveți abonament. Fie că sunteți clienti persoane juridice sau persoane fizice… și indiferent de vechimea în rețea.

Pentru a activa bonusul trebuie să vă logați în contul vostru de utilizator de pe site-ul Orange. Perioada de activare a bonusului este între 6 iunie și 30 iunie. Acesta se va consuma înaintea resurselor incluse în abonamentele clienților sau opțiunilor configurate de către utilizatorii cartelelor pre-plătite.

Ca un bonus suplimentar, clienții ce vor vizita magazinul online Orange vor dispune de încă 20 de zile de oferte speciale. Acestea pot fi reduceri la telefoane, abonamente, accesorii, bonusuri de puncte Orange Thank you sau altele.

Deși sunt client Vodafone de peste 12 ani, m-am gândit că pentru clienții Orange aceasta este o veste bună ce merită împărtășită și cu ceilalți: prieteni, rude etc. Ce părere aveți despre Orange ca rețea de telefonie mobilă? Sunteți mulțumiți de ea? Cum vi se pare această ofertă aniversară? Mai multe informații despre oferta Orange puteți găsi și pe pagina oficială a acestora, împreună cu calendarul celor 20 de zile de oferte din magazinul Orange.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.