Vivaldi versiunea 1.6 va avea notificări în tab-uri

Deși sunt un fan Mozilla Firefox, din când în când îmi place să ies din tipar – să fiu rebel – și să îmi „înșel“ browserul cu un altul. Așa se face că am dat peste Vivaldi, a cărei versiune stabilă în prezent este 1.5. La o primă instalare și vedere browserul mi s-a părut că seamănă cu Opera, doar că ceva mai complex.

Pentru versiunea 1.6, dezvoltatorii lucrează la câteva îmbunătățiri, mai ales că foarte multe website-uri suportă acum notificări… mai ales cele de socializare: WhatsApp, Facebook, Twitter etc.

Marea problemă intervine însă atunci când ai foarte multe tab-uri în browser în așa fel încât aceste notificări acoperă titlul efectiv al tabului și paginii pe care sunteți aproape neafișându-l. Este o problemă a Chromiumului, deoarece browserul nu are o opțiune de a limita lațimea minimă a taburilor sau să permită scrollarea bărilor tab.

vivaldi 1.6

Voi ce alte browsere folosiți? Care este preferatul vostru și de ce? Lăsați un comentariu mai jos despre asta.

About Daniel

Senior tester înrăit de aplicații (iOS, Android sau web based); scriitor, grafician și programator de ocazie; senior salahor IT - sper că ne vom împrietenii uşor și că-ți vor plăcea articolele TechZip.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: