twitter ends up vine

Twitter va opri serviciul Vine

Stiri

A venit sfârșitul unei ere parcă, atunci când Twitter a anunțat că plănuiește ca un următoarele luni să oprească serviciile aplicației Vine.

Aplicația a fost sursa a numeroase clipuri amuzante, meme-uri sau chiar a unor filme experimentale. Cu Instagram adaăgând suportul video, Vine a încercat să câștige teren prin a permite videoclipuri mai lungi, dar se pare că planul nu a prea ieșit.

Din partea sa, s-a zvonit faptul că Twitter va renunța la 300 dintre angajații săi în curând. Se pare că acum știm de unde ar putea fi acei angajați.

Twitter nu a menționat ce se va întâmpla cu aplicația sau cu conținutul curent de pe Vine, dar se pare că nu vom mai putea adăuga conținut pentru foarte mult timp.

Anunțul companiei a fost următorul:

Începând cu anul 2013, milioane de oameni s-au întors la Vine pentru a râde la bucle animate și a vedea creativitatea desfășurată. Astăzi, împărtășim vestea că, în lunile următoare, vom întrerupe aplicația mobilă.

Nu se va întâmpla nimic cu aplicația, website-ul sau Vine-ul de astăzi. Vă apreciem și pe voi și conținutul vostru, tocmai de aceea vom face totul corect. Veți avea acces și veți putea descărca conținutul vostru Vine. Vom ține website-ul online, deoarece credem că este important să vizualizați toate Vine-urile incredibile care au fost făcute. Vei fi notificat înainte de a face vreo schimbare a aplicației sau website-ului.

Mulțumim. Mulțumim. Tuturor creatorilor – vă mulțumesc pentru riscul pe care vi l-ați asumat cu această aplicație. Numeroșilor membri ai echipei de peste ani care au făcut totul posibil – vă mulțumim pentru contribuție. Și desigur, vă mulțumim tuturor celor care ați revenit în fiecare zi pentru a viziona și a râde la clipurile și conținutul Vine.

Ce urmează? Vom lucra îndeaproape cu creatorii Vine pentru a fi siguri că veți primi răspuns la întrebări și vom lucra din greu pentru a face asta cât mai bine. Vom împărtăși mai multe detalii pe blog sau pe contul nostru de Twitter și vă vom notifica prin intermediul aplicației când vom începe schimbările.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.