Chicken Scream – un joc în care trebuie să țipați pentru a face progres

Că tot sunt pe val și m-am trezit astăzi cu chef de joacă, m-am gândit să împărtășesc cu voi o aplicație gratuită pentru dispozitivele mobile. Este vorba despre Chicken Scream, un mic joculeț amuzant ce poate fi găsit pe Google Play și AppStore.

Mi-a luat ceva timp să mă lămuresc cum stă treaba cu aplicația, cert este că trebuie să-i permiteți să acceseze microfonul, deoarece se bazează pe sunete pentru a mișca o găină și a atinge obiectivele țintă. (Doamne ce mă bucur că nu m-a auzit Răzvan cum țip pentru a face progres până la următoarele nivele, însă îmi pare rău de vecini)

Am făcut două clipuri cu gameplay-ul din joc, dar am decis să nu-mi auziți vocea cristalină de fumător înrăit, clipuri pe care le puteți vedea mai jos.

Un mic preview al Clasic GamePlay mode-ului poate fi vizionat mai jos:

Un mic preview al Adventure GamePlay mode-ului poate fi vizionat mai jos:

În prezent jocul are 75 de nivele și după cum am scris mai sus, două moduri de joc – cel puțin atâtea am descoperit eu: Classic și Adventure mode. Conform producătorului, ar mai exista încă două moduri de joc: Bumper și Arrow (s-o referi la serialul Arrow sau la Săgeata Albastră?) – moduri pe care eu unul încă nu le-am descoperit.

Fiți sinceri cu noi, la ce nivel ați ajuns în aplicația Chicken Scream? Eu deja am răgușit, sper ca voi să vă menajați și să nu luați exemplul meu.

About Daniel

Senior tester înrăit de aplicații (iOS, Android sau web based); scriitor, grafician și programator de ocazie; senior salahor IT - sper că ne vom împrietenii uşor și că-ți vor plăcea articolele TechZip.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: