3 extensii de securitate pentru o navigare sigură pe internet

În acest articol o să fac o listă de 3 extensii de browser pe care le instalez pe toate calculatoarele mele pentru a mă proteja când navighez pe internet.

uBlock – aproape toată lumea folosește un adblocker, nici nu îmi mai pot aminti cum arăta internetul fără, dar preferatul meu e uBlock. E foarte restrictiv și dacă insist eu să accesez o anumită pagină, îmi oferă opțiunea asta fără a fi nevoie să adaug siteul respectiv în whitelist. Tot ce e nevoie să fac este să apăs pe butonul care-mi permite să accesez siteul temporar.

Descarcă uBlock gratuit pentru Chrome și Firefox

NoCoin – un fel de adblocker, dar care protejează împotriva siteurilor ce minează clandestin la accesare și folosesc procesorul utilizatorilor pentru taskuri malițioase. Opera 50 e primul browser care a integrat funcția NoCoin – pentru mai multe informații legat de cum ar trebui să vă protejați de siteurile ce minează malițios la accesare, citiți acest articol.

Descarcă NoCoin gratuit pentru Chrome și Firefox

TrafficLight – TrafficLight este o extensie de browser care oferă un nivel extra de securitate la navigarea pe internet. Când căutați ceva pe Google, afișează o iconiță verde în fața siteurilor sigure și scanează paginilile la accesare pentru a bloca tentativele de phishing și împiedică rularea scripturilor malițioase.

Descarcă TrafficLight gratuit pentru Chrome și Firefox

About Razvan

Salahor IT, blogger amator, hater de ocazie, bucătar de garsonieră, fan Linux, băutor de cafea, workaholic ambițios.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: